Redactie: Update: Hoe gaat het met Jermaine de Wind

Kennen jullie je nog de oproep herinneren van de zieke Jermaine. Hij had geld nodig om te kunnen genezen van de 8 tumoren in zijn hoofd. Hij heeft een update geschreven en die willen wij graag met jullie delen. Bekijk hierboven ook de video die hij heeft geplaatst:

Er is natuurlijk veel gebeurd! Door jullie steun en hulp zijn we nu al ruim over de helft van het bedrag wat er nodig is voor de behandeling… de teller staat nu op meer dan €150.000,- en wie had dat durven dromen?
We zijn inmiddels vertrokken naar Houston en de eerste week zit erop, we hebben al 63.000 euro moeten uitgeven. Vanaf woensdag draagt Jermaine dag en nacht een buiktasje met een infuus met medicijn. Vanaf volgende week komen daar ook tabletten bij.

Hij zal 9 maanden lang moeten douchen, sporten en slapen met continu een infuus aangesloten op de Port-a-cath. Om de vier uur krijgt hij automatisch een injectie met medicijn. Alles om beter te worden. Over een maand weten we of de behandeling aanslaat.

Dan heeft Jermaine een MRI en blijkt of de tumoren op de medicijnen reageren. Zo niet, wordt de behandeling niet voortgezet en moeten we dat accepteren. Zo wel, dan wordt de behandeling voor 8 maanden voortgezet om alle actieve kankercellen te bestrijden.

Het is vreemd om helemaal aan de andere kant van de wereld te zijn met dit doel. Wij leven al zolang met het gevoel slecht nieuws te krijgen dat het moeilijk voor te stellen is dat er licht aan het einde van de tunnel is. Wij hopen heel erg dat jullie ons al deze tijd blijven steunen, want het is hard nodig en de behandeling gaat uiteindelijk veel geld kosten. –
Nogmaals willen wij jullie via deze weg bedanken voor alle steun en hulp!

Om meer te lezen over Jermaine en om zijn blog bij te houden klik dan op de volgende pagina: http://www.mainlife.nl/
Wilt u de de vorige oproep nog eens zien of wilt u weten hoe u ook een steentje kunt bijdragen. klik dan op de volgende link: https://www.familienieuws.com/2017/01/23/video-kunnen-27-jarige-jermain-helpen-genezen/
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.