Redactie: Mishandelde vrouw wil geen aangifte doen tegen man

politie Suriname

De politie van Uitvlugt heeft op zondag 12 februari een man aangehouden voor mishandeling en bedreiging van zijn vrouw. Deze verdachte zat met zijn vrouw in de auto. Aan de Mr. J. Lachmonstraat merkten andere autobestuurders op dat de man de vrouw mishandelde. De politie werd toen ingeschakeld. Op een bepaald moment stopte het slachtoffer dat het voertuig bestuurde langs de weg. Zij stapte uit de auto, pakte haar negen maanden oude baby en liep weg. De man die in beschonken toestand verkeerde, werd hierdoor agressiever.
Hij haalde een scherp voorwerp uit de kofferbak en bedreigde de vrouw daarmee. De politie van Uitvlugt die ter plaatse kwam, hield de man aan en bracht partijen over naar het politiebureau.


Volgens verklaring van de vrouw waren ze op een feest. Het werd laat en ze wilde naar huis. De man nam in een boze bui plaats in de auto. Onderweg bracht hij zijn echtgenote enkele klappen toe in haar gezicht. Door de slagen liep zij een zwelling op aan haar oog.
Met een visum is zij verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
De vrouw wilde van de mishandeling en bedreiging geen aangifte doen. De man werd ter ontnuchtering opgehouden. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij na een ernstige waarschuwing heengezonden.
Bron: srHerald
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.