Redactie: Ontvoering Murella M. was nep!

Murella M. (18) heeft op dinsdag 14 februari samen met de 21-jarige Janini C. (militair), een ontvoering in scène gezet. Op maandag 13 februari deed haar vriend aangifte van vermissing van Murella M. bij de politie van regio Midden. De volgende dag verscheen de aangever weer op het bureau. Hij gaf aan dat hij telefonisch bedreigd is geworden. Aan hem is doorgegeven dat als hij zijn vriendin niet met rust laat hij vermoord zal worden. Ook is er een foto naar hem verstuurd waarop zijn vriendin gekneveld was. Het bleek vermoedelijk te gaan om een ontvoering.
Vanwege de aard van de bedreiging werd er een speciaal team van de politie, bestaande uit verschillende diensten en eenheden van de politie samengesteld om te werken op de ontvoering en is de instructie gegeven om met de nodige discretie om te gaan met de informatie over deze zaak, meldt de politie Public Relations.

Op donderdag 16 februari belde het slachtoffer naar het nummer van haar vriend waarbij zij aangaf dat zij kans heeft gezien te vluchten. Naar haar zeggen heeft zij hulp van iemand gekregen en bevond zij zich in de omgeving van Uitkijk.
Het voertuig waarin Murella M. zich samen met Janini C. bevond, werd echter in de omgeving van Hanna’s lust klem gereden.

Murella is voor medisch onderzoek over gebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.Uit het medisch onderzoek is niet gebleken dat er enig vorm van geweld is gebruikt tegen de jonge vrouw.
Zowel de man als de jonge vrouw legden tegenstrijdige verklaringen af.
Alle informatie die door hen is doorgespeeld is uitgewerkt door het speciale team.
De man die militair blijkt te zijn is aangehouden en overgedragen aan de Militaire Politie.
Murella heeft bij het verhoor toegegeven dat zij en Janini een scenario hebben opgezet. Zij is geen student van de Anton de Kom Universiteit maar zit op een middelbare school. Zij is na verhoor heengezonden.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.