Redactie: Hulp gezocht voor Jane die ernstig ziek is

Lieve lezers. We hebben van een aantal mensen dit bericht binnen gekregen over Jane Wolff-Bhagwandin. Voormalig KLM stewardess die tegenwoordig in Suriname woont.

Wij hebben na verificatie besloten om dit bericht ook met jullie te delen. Want als al onze volgers 1 usd doneren dan zijn we al ruim boven het bedrag dat we nodig hebben. Doen jullie mee? Deelt u dit bedrag onder uw Facebookvrienden want elke dollar is nodig.

Leest u hier de brief die afkomstig is van Jane:

Beste lezers,
Ik vecht sinds enige tijd een strijd tegen een zeldzame en zeer agressieve vorm van kanker. Ik ben in het afgelopen jaar driemaal geopereerd en ook bestraald; elke keer met goede afloop. De tumor is helaas na elke geslaagde operatie en zelfs na bestraling, toch weer gaan groeien. Ook nu.

Na verschillende gesprekken met mijn artsen en specialisten in zowel Suriname als Nederland, is de conclusie dat de medische behandelingsmogelijkheden zijn uitgeput. Mijn hoop is nu gevestigd op mijn Geloof in De Heer in combinatie met een behandeling in America. Dit is ook de reden waarom ik middels deze brief een ieders hulp inroep. De behandeling is zeer prijzig en zal ongeveer $30.000 kosten. Dit bedrag kan ik begrijpelijkerwijs niet alleen opbrengen en ik vraag daarom iedereen om een bijdrage naar eigen vermogen zodat ik de behandeling in America zo snel mogelijk kan starten.

Het schrijven van deze brief valt me zwaar maar het is op dit moment mijn enige vooruitzicht op genezing. Wat de hoogte van de bijdrage ook is, voor mij betekent elk bedrag een kans op leven en mijn dank is dan voorbaat ook groot.

Jouw bijdrage kan gestort worden op Hakrinbank rekeningnummer 208124418 (USD) ten name van B. Van ‘t Kruys onder vermelding van ‘bijdrage behandeling Jane Wolff-Bhagwandin’. De SWIFT/BIC code is HAKRSRPA. Voor degenen die niet in Suriname wonen: kies bij een overmaking via internetbankieren voor ‘overschrijven buitenland’ en bij valuta voor ‘USD’.

Voor meer informatie kunt u ook deze website raadplegen: Redt tante Jane

Nogmaals hartelijk dank!
Liefs, Jane en gezin”
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.