Binnengekomen: Vraag aan (alleenstaande) moeders met dochters

Lieve familienieuws. Ik ben een boze moeder. Heel boos. Ik zit en observeer dit ding al een tijdje. Ik ben een moeder van 51 jaar. Ik heb een zoon van 17 en een dochter van 23. Mijn dochter is in Nederland en studeert daar economie. mijn zoon is hier met mijn man en ik.

We wonen in Noord en mijn zoon gaat naar Adek. Mijn zoon haalde altijd goede cijfers en deed zijn best. We hebben nooit problemen met hem gehad hoor. Misschien heel soms is hij brutaal tegen mijn man, maar dat hoort erbij. We komen uit een goed gezin. ik bedoel, we hebben het goed en we kunnen onze kinderen geven wat ze willen. Mijn zoon hoeft niet te werken, hij heeft een scooter van ons gekregen om naar school te gaan en als hij straks zijn rijbewijs heeft dan heb ik er geen problemen mee om hem mijn auto mee te geven.
Nu gaat hij sinds een paar maanden om met een meisje niet ver hier bij ons vandaan. Ik ken der moeder. Ik ben er niet zo blij mee. Dit meisje, hoe zal ik het zeggen, ai tjaar mie boi edde gwe. Mijn zoon is 17, dit meisje is 15 jaar. Vorige week was de maat vol voor mij. Mijn man en ik kwamen thuis van een feestje. En dat kind was in mijn huis om 2 uur ’s nachts. Welke moeder laat haar dochter om 2 uur ’s nachts op straat? Ze is pas 15 jaar. Wanneer er iets met haar gebeurt dan gaan ze zeggen, na mie boi.


(voorbeeldfoto boze moeder)

Ik praat en ik praat met mijn zoon. Mijn man heeft met hem gesproken. Gezegd dat de politie hem gaat opsluiten enz. Maar hij zegt dat ze niets doen. Ik heb condooms bij hem in de kamer gezien. Gebruikte condooms. Dan met wie doet hij het dan? Ik ben wel blij dat hij condooms gebruikt. Kijk mijn jongen is al 17 deze dingen gebeuren nu eenmaal, maar die meisjes van tegenwoordig. Waarom zijn ze zo? Zo gierig voor die jongens. Bij velen denk ik dat het door die moeders komt. Vooral die alleenstaande moeders die ook maar zomaar kinderen maken hier en daar. Wat voor voorbeeld ben je dan voor je dochter? Ik als moeder probeer mijn zoon als een nette jongeman op te voeden, maar dan komt hij zo een kleine hoer tegen en die verpest de hele opvoeding in 1 nacht. Ja, ik noem ze kleine hoertjes want een net en beleefd meisje zit met haar neus in haar boeken en stuurt geen ongepaste foto’s naar jongens.
Want ai, ik ben een dagje in zijn telefoon gegaan en heb foto’s gezien en gelezen wat meisjes hem schrijven. Je zou bijna denken dat die meisjes geen opvoeding hebben gehad.

Daarom mijn vraag aan de moeders van deze meisjes. Kunnen jullie beter op jullie meisjes letten? En kunnen jullie ze aub uit de buurt van mijn zoon houden? Dit wilde ik zeggen. Ik wacht op jullie reacties. Bedankt Familienieuws.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.