Redactie: De 2-jarige Reyes heeft onze hulp nodig

De 2-jarige Reyes Soetowidjojo lijdt aan beta thalassemie, een levensbedreigende ziekte. Om de familie bij te staan in de hoog oplopende medische kosten, wordt er wederom een fundraising georganiseerd.

Beta thalassemie is een bloed afwijking die de productie van hemoglobine beperkt. Mensen met deze ziekte hebben hierdoor in vele delen van het lichaam een tekort aan zuurstof. Door de vele bloedtransfusies die patiënten moeten ondergaan, ontstaat er na verloop van tijd een ijzer opstapeling. Dit bijeffect wordt aangepakt door ontijzerings therapie.

Bij Reyes wordt de ontijzeringstherapie echter niet vergoed door de verzekeraar. Maandelijks moet daar 400 euro voor neergeteld worden. De enige manier om te genezen van deze ziekte, is door een beenmergtransplantatie te ondergaan. De kosten van deze transplantatie zijn gesteld op 150.000 euro. Wij roepen daarom iedereen op om Reyes te ondersteunen en bij te dragen aan zijn genezing. Hoe kunt u dat doen?

Bekijk hier de fundraisingsactie voor zaterdag 25 februari 2017. Doe mee en help!

Let’s do this together…2 years old boy Reyes needs our help!

Bedrijfsleven, instanties, sportverenigingen, individuen…doe mee aan de wandelloop!
Inschrijving Wandelloop: Srd 20 (incl. T-Shirt)

Voor deelname aan de mini bazaar maakt u contact met: 8982500 (E. Ralim)
Donaties/vrijwillige bijdrage voor Reyes zijn uiteraard ook van harte welkom.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.