Anoniem: Mijn ouders willen niet dat ik een jongen zonder geld neem

vriend Paramaribo

Ik ben Tina. Ik zit even met een probleem en dit wil ik even aan jullie kwijt. Het is namelijk zo dat ik mijn vriend Randy al 3 jaren ken. Hij is 22 jaar oud en ik ben 20. We zitten beide op school. (universiteit) . We hebben een relatie van 6 maanden en hij heeft een parttime job. Naast hem praat ik ook tot een andere man. Hij heet Herman. Hij is wel veel ouder dan mij. Meer dan 25 jaar ouder. Mijn probleem is dat ik niet weet voor wie ik moet kiezen.

De reden waarom ik mijn vriend van 22 jaar nog niet kennis heb laten maken met mijn ouders is omdat hij geen baan heeft. Hij is nog schoolgaand en is parttimer dus dat geld dat hij verdient is gewoon voor snoep geld (voor hemzelf). Dus met andere woorden, hij kan me financieel niet bijstaan. Mijn ouders vinden dat ik met iemand moet gaan die mij bij kan staan financieel en emotioneel.

Hij en ik doen wel leuke dingen samen. Wanneer ik geld krijg van mijn vader gaan we soms samen uiteten of wandelen. Wanneer hij misschien extra centen heeft doen we soms heel soms leuke dingen. Toen ik jarig was heeft die oudere man, Herman, mij geld gegeven om wat leuk mee te doen.
Ik ben dan toen met mijn vriend gaan uiteten. Ik heb voor mijn ouder gelogen dat mijn vriend heeft getrakteerd. Herman is 50 jaar en doet veel moeite voor mij. Hij houd ook heel veel van mij tot zover ik weet. Hij is al jaren single. Ik wil mijn vriend niet laten omdat ik weet dat hij een goeie vriend kan zijn en hij zegt me ieder keer weer dat wanneer hij is afgestudeerd hij zal werken en we zullen dan leuke dingen doen.

Ik vind het op zich geen probleem dat hij me nu niet kan bijstaan. Maar het probleem ligt bij mijn ouders. Ze willen niet dat ik met een leegloper moet trouwen of een relatie moet aangaan. Mijn vriend kan letterlijk niks niks voor mij doen. Maar die oudere man wel en hij vraagt ook niet om sex. Hij zei dat hij kan wachten en dat hij met mij wil trouwen indien het zover is. Hij wil mijn studie ook voor mij betalen. Ik kan niet werken omdat ik soms tot 4uur op school ben en dan ben ik pas 6 uur thuis. Hoe moet Ik dit aanpakken. Voor wie moet ik kiezen? Moet ik luisteren naar mijn ouders? En gaan voor Herman die mij financieel gaat bijstaan? Wat zouden jullie doen? Advies graag, alvast bedankt. Tina

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.