Video: Nederlandse bekendheid Patricia Paay vertelt over haar sextape

“Het gaat slecht met me, ik ben kapot.” Paay vertelt dat ze sinds de video online is gekomen zo min mogelijk buiten komt. Ook is ze bang om alleen thuis te zijn en heeft ze vrienden en familie gevraagd om af en toe bij haar te komen. “M’n ruiten zitten onder de eieren. Ik was alleen thuis toen ze gegooid werden; heel eng en intimiderend.” Paay noemt het uitlekken van de sekstape het ergste wat ze ooit heeft meegemaakt. “Ik ben al lang op televisie, al vijftig jaar, en in één klap is dat weg. Misschien ga ik zo de geschiedenis in. “
Het filmpje is een tijdje geleden gemaakt, vertelt ze. Het gaat om een vrijpartij met haar ex-vriend en op het moment dat de video gemaakt werd, had ze daar geen problemen mee. “Iedereen doet wel eens iets geks. Je verwacht niet dat het op social media wordt gedeeld. Ik had beter moeten weten, dat zeg ik eerlijk. Maar ik blijf wel vinden dat iedereen thuis mag doen wat-ie wil. Daar heeft niemand iets mee te maken.” Ze heeft wel een vermoeden wie de video heeft verspreid, maar wil daar nog geen uitspraak over doen.
Paay heeft Peter R. de Vries en John van den Heuvel om advies gevraagd. Zij helpen haar met de aangifte en met uitzoeken hoe de video online heeft kunnen komen. Gisteren heeft ze ook officieel aangifte gedaan tegen GeenStijl en naar verwachting gaat de geëiste schadevergoeding in de tonnen lopen. Maar ondanks alles blijft ze strijdbaar: “Ik ga niet in een putje zitten, maar ik doe mijn kin omhoog.

Face it, ik moet wat doen. Ik zal voor andere slachtoffers zorgen dat ik iets kan doen. Dit wordt mijn strijd, ik heb nu toch niks anders te doen. Waarschijnlijk heb ik geen werk meer. Ik had twee prachtige aanbiedingen, maar die hebben zich teruggetrokken.”
Bron: LindaNieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.