Redactie: Jaloerse 34-jarige vermoordde bejaarde rivale

De politie heeft de 34-jarige Samantha H opgepakt voor moord op een 77-jarige vrouw, in haar woning aan de aan de Anakokostraat. Commissaris van politie Guno Roosenhoff bevestigt de arrestatie.

Samantha pleegde de moord uit jaloezie omdat haar vriend Oswald V. ook een relatie had met de bejaarde. Zij ging naar de woning van het latere slachtoffer en kreeg ruzie met haar.

Zij sloeg de vrouw met een hard voorwerp op haar hoofd met als gevolg dat de bejaarde overleed. Nadien verliet zij de plaats. Oswald ontdekte het ontzielde lichaam van het slachtoffer en bedekte het met een deken. Nadien is hij twee keer in de woning geweest om goederen zoals televisietoestellen en andere spullen weg te dragen. Hij werd eerst gearresteerd. Maar vertelde de politie dat hij niet de moord heeft gepleegd maar zijn vriendin. Hij vertelde slechts goederen te hebben buitgemaakt.
De politie stelt Oswald verantwoordelijk voor de diefstal uit de woning van de bejaarde het verzwijgen van de moord. Samantha haar heeft ook bekend schuldig te zijn. Beide verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het lijk van de vrouw is op oudejaarsavond aangetroffen maar gelet op de staat waarin zij is gevonden lijkt het erop dat zij op 28 december 2016 is vermoord. Een familielid probeerde twee dagen tevergeefs telefonisch contact met de vrouw te krijgen. Hij ging toen op oudejaarsavond naar haar woning en trof het levenloze lichaam aan en schakelde de politie in.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.