Opsporing – Curtis Paulna

Op last van de procureur-generaal van Suriname wordt opsporing, aanhouding en voorgeleiding gevraagd van Paulna Curtis geboren op 20 september 1975 in Paramaribo en wonende aan de Van Dijkstraat no. 4 te Paramaribo.

Curtis wordt ervan verdacht deel te hebben genomen aan een criminele organisatie. De verdachte wordt in verband gebracht met de onderschepte drugs in de afgelopen week op het Jules Sedney Havencomplex meer bekend als het Nieuwe Haven complex. Inmiddels zijn reeds twee verdachten in deze zaak door de politie aangehouden.
Alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de woon- en of verblijfplaats van Curtis kan worden doorgespeeld aan de afdeling Narcoticabrigade op de telefoonnummers 404747/404866, de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.