Redactie: 12 jarige meisjes opgepakt wegens diefstal.

politie Suriname

De 12-jarige meisjes Shenelva D. en Valerie L. zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Zij zijn de tweede keer in een korte tijd in de fout gegaan. De politie van Latour heeft de meisjes aangehouden. Zij zijn ondergebracht in het Jeugdcellenhuis.

De meisjes hebben sieraden gestolen bij een benadeelde thuis. Zij hebben gebruik gemaakt van een sleutel waarvan de bergplaats hen bekend was. Het tweetal was kind aan huis bij de familie.

De eigenares kwam achter hun snode daad, nadat zij haar sieraden herkende aan het lichaam van Shenelva. Zij deed aangifte bij de politie. Tijdens het verhoor verklaarde Shenelva samen met Valerie het feit te hebben gepleegd. De sieraden zijn afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

De meisjes zijn enkele dagen eerder aangehouden voor het stelen van SRD 100 van een andere benadeelde. In die zaak waren zij na afstemming met het Openbaar ministerie ernstig aangesproken en heengezonden, meldt de politie Public Relations.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.