Anoniem: Ik ben verslaafd aan mijn collega

Dag FamilieNieuws, mijn verhaal wil ik op papier zetten omdat ik het nooit aan iemand kan vertellen. Ik wil ook alvast waarschuwen dat het niet geschikt is voor kleine oortjes.

Ik ben Chantal, ik ben 31 jaar en ik woon in Nederland. Al 20 jaar. Ik ben vrijgezel, maar ik ben niet helemaal vrij. Ik heb inmiddels een heftige seksrelatie met mijn collega.

Ik werk ongeveer 5 jaar voor dit bedrijf en Glenn is ongeveer een 6 maanden geleden bij ons komen werken. Onze eerste ontmoeting was gelijk vuurwerk. We stapten tegelijkertijd in de lift en hij keek me aan van top tot teen. Op het werk kleed ik me altijd representatief en een tikje sexy. Ook die dag weet ik nog heel goed dat je een beetje van mijn bh kon zien en ik had mijn haar strak naar achteren in een knot. Echt sexy. Ik werd helemaal zwak van die look van Glenn toen hij de lift binnenliep.

Er waren meer mensen in de lift. Glenn ging achter mij staan, ik voelde gewoon zijn adem in mijn nek. We spraken niet. Een vreemde ervaring. Ik liep naar mijn bureau en enkele uren later stapte hij mijn kantoor binnen met mijn baas. Hij kwam kennismaken. Hij werd mijn nieuwe collega.

Ik schaam me om dit te zeggen, maar hij zei: ontmoet me over 10 minuten beneden. Ik ben gegaan en ik had toevallig de sleutel bij me van de kluis en precies daar hebben we het gedaan. Familienieuws. Sinds die dag ben ik in de ban van deze man. Als een soort verslaving. We hebben geen relatie maar we doen het bijna elke dag, soms 2 keer. Ik ben uitgeput. moe, maar ik kan het niet stoppen. Ik wil het niet stoppen.

Glenn en ik praten bijna niet. Ik weet eigenlijk heel weinig van hem. Hij is vreselijk dominant. Hij pakt me gewoon. Van achter van voren, hij mag alles met me doen. Terwijl ik van nature heel gereserveerd ben. Zoals ik al zei, ik ben jaren vrijgezel en deed ook helemaal niets met niemand. Ik had geen dates ofzo.

Ik weet niet of Glenn een gezin heeft, ik denk het niet. Ik vraag hem ook niet. Hij weet ook niet of ik iemand heb. Onze relatie is puur seksueel. Soms, als ik alleen in bed lig, dan besluit ik om ermee te stoppen, maar de volgende dag ben ik alweer met hem aan het vrijen.

Wat is dit toch? Als ik erin zou geloven dan zou ik denken dat hij me heeft behekst. Hebben jullie als vrouw dit ook wel eens meegemaakt? Dat je zo in de ban bent van iemand? Ik denk werkelijk de hele dag alleen maar aan hem in mij. Ik ben nog nooit eerder op deze manier met iemand geweest. Zou ik er nog vanaf kunnen komen? Ik doe het nu al 6 maanden met Glenn en ik moet er niet aan denken om het ooit nog met een andere man te doen. Maar aan de andere kant zie ik mezelf ook niet in een relatie met Glenn. Het is ook duidelijk dat dat niet zijn bedoeling is.

Op het werk gaat het prima. Mensen hebben niets door. Dat maakt het ook extra spannend. We doen spannende dingen met elkaar. Zijn meerdere mannen zo? Ik wil ook wel weten hoe mannen dit doen. Kan ik verwachten dat hij me op een dag niet meer gaat willen. Bijvoorbeeld wanneer hij een serieuze relatie aangaat? Ik weet niet hoe ik daarmee om zou moeten gaan, want hoewel ik niet van hem hou of een serieuze relatie met hem wil, ik denk niet dat ik hem ooit ga kunnen laten gaan. Dat gevoel dat hij me geeft is gewoon te lekker.

Glenn is trouwens geen Surinamer, hij komt van Polen maar hij woont zijn leven lang al in Nederland, dus hij is gewoon een Hollander. Maar hij is niet zacht. Hij is strak en streng en hij is een verdomd goede minnaar. Maar ik moet mezelf beschermen. Hoe kan ik mijzelf beschermen? Ik doe niemand kwaad, maar ik denk dat hij in staat is om mij kapot te maken. Hoe kan ik dit voorkomen. Kunnen jullie mij adviseren? Alvast bedankt!

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.