Anoniem: We hebben dezelfde vriend

Ik ben Sarira, ik ben 23 jaar en na het werk ga ik naar les. Ik ben 8 maanden met Clif. Clif ben ik op school tegengekomen toen hij zijn vriendin een keertje af ging zetten. Hij zei me in het begin dat het zijn zus was maar later blijkt dat het de moeder van zijn kinderen is. Toen waren ze nog samen maar inmiddels is het uit. een soort van.

Die dame is een creoolse dame, ik kende haar verder niet. Ze deed zo uit de hoogte dus ik wilde haar ook niet laten merken dat ik iets met haar ‘broer’ had. Vanaf het hele begin keek ze me al aan met scheve ogen, zelfs toen ik niet eens wist wie zij was. Later heeft ze me verteld dat iemand bij ons op les haar direct heeft gezegd dat ik met haar man ging. Daarom keek ze dus zo.
Hij heeft het direct aan haar toegegeven en hij dreigde haar te laten als ze me lastig zou vallen. Hij zegt me dat hij nooit echt van haar heeft gehouden. Maar dat hij alleen om die kinderen met haar was. Toen het serieuzer werd met mij heeft hij haar toch gelaten. Dat dacht ik.

Nu ben ik erachter gekomen dat hij haar eigenlijk nooit heeft gelaten. Hij heeft gewoon onze positie verwisseld. Ik ben zijn nummer 1 vrouw geworden en zij nummer 2. Dat zijn zijn eigen worden. Hij zegt me zelfs dat ik nog trots moet zijn dat hij de moeder van zijn kinderen gelaten heeft om mij. Zoveel houdt hij van me. Ik weet dat Lesly veel van mij houdt maar ik wil echt niet dat hij met ons allebei gaat.

Zijn buiten zie  ik nog steeds elke keer op les, eerst keek ze altijd boos maar nu kijkt ze me op een andere manier aan. Op een trotse manier. Omdat ze met mijn man is nu. We hebben gesproken over de situatie en ze zegt me ook dat Clif van mij houdt maar ze gaat hem wel niet laten.  Vriendinnen zijn we niet echt, maar ik wil haar als een vriendin benaderen want Clif speelt met ons beiden. Clif wil haar eigenlijk niet. Hij is gewoon nog steeds met haar om de kinderen. Aan de ene kant vind ik dat ze dat moet weten. Ze hoopt nog dat ik wegga  en Clif voor haar laat. Maar het heeft geen zin om Clif voor haar te laten want hij ziet geen toekomst met haar.

Ik wil hem ook niet zeggen om niet meer bij haar thuis te gaan, want zijn kinderen zijn daar en hij geniet van zijn kinderen. Hij zegt het wel altijd eerlijk als hij daar gaat hoor. Ik ben nu op de hoogte. Maar het zit mij wel dwars. Ik ben zijn vrouw, ik regel zijn zaken en help hem met zijn bedrijfje. Hij heeft respect voor me. Oja, hij zegt ook dat hij nog met haar is omdat hij niet wil dat een andere man in de buurt komt van zijn kinderen. Ik begrijp dat wel.
Ben ik echt dom om bij Clif te blijven? Maar ik zie echt een toekomst met hem samen. Maar ik hoop echt dat de moeder van zijn kinderen iemand anders tegenkomt hoor. Ze verdient ook een man voor der eigen. En ik ook. Wat kan ik tegen haar zeggen? En wat moet ik tegen Clif zeggen. Ik wil hem niet zomaar boos maken. Hopelijk kunnen jullie mij hieromtrent adviseren.

Groetjes Sarira

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.