Anoniem: Mijn leven is een hel door mijn man zijn nicht

En ik ben Sheila en mijn leven is een hel!! Ik ben niet meer gelukkig. Als jong meisje droomde ik altijd van een gelukkig leven samen mijn de man van wie ik zou houden. 4 jaar geleden ontmoette ik Mark. Alles ging ook helemaal goed, totdat ik besloot zwanger te raken van hem.

Ik was 4 maanden zwanger toen ik een miskraam kreeg. Hij was aan dé Franse kan en kon niet gelijk terugkomen. Toen begon mijn nachtmerrie.

Een nicht van hem begon roddels over mij te verspreiden. Ze zei mensen dat ik niet echt zwanger was en en dat ik alleen maar loog. Ze deed zo slecht over mij terwijl ik altijd goed en lief tegen haar was.

Mijn man wist wel dat ik werkelijk zwanger was maar mijn schoonmoeder geloofde haar nicht en ze nam afstand van mij. Ik vond het zo erg. Die nicht deed alles om de relatie tussen mij en haar neef te verpesten. Het lukte aardig want we kregen veel ruzie. De familie vertelde rond dat ik geen baarmoeder had enzo. Maar ik bleef van ze houden.. ik probeerde niet in vijandschap met ze te leven. Ik werd weer zwanger en door stress raakte ik weer mijn baby kwijt. Die nicht bleef maar in praten op mijn schoonmoeder hoe slecht ik ben. Mijn schoonmoeder stond aan haar kant en soms belde ze ook om me uit te schelden. En toch probeerde ik lief te doen. Ik weet dat ze mij vreselijk haat.

Mark vindt dat wij een relatie hebben samen en dat ik niet moet kijken naar andere mensen. Maar het is me echt te veel geworden. Ik heb zoveel naar mijn hoofd gekregen. Allemaal leugens worden er over mij verteld en iedereen gelooft het ook. Ze zeggen dat ik wil dat Mark niet meer met zijn familie bemoeit. Maar dat is helemaal niet zo.

Nu ben ik weer zwanger, dan komen ze nu zeggen dat mijn vriend een andere vrouw heeft die ook zwanger is en inwoont bij zijn moeder. Die nicht komt steeds weer met andere leugens en iedereen gelooft haar. Ik heb zoveel voor mijn schoonfamilie gedaan, dan behandelen ze mij nu zo slecht. Ze behandelen mij als een dagoe. Zijn moeder heeft zelfs gezegd dat ik nooit een kind ga baren totdat ik haar zoon laat. Ik begin dat bijna te geloven.

Ik ben echt radeloos en verdrietig. Mijn hart zit vol met pijn. Ik heb twijfels. Moet ik mijn vriend laten of niet? Ik ben helemaal niet gelukkig. Misschien moet ik nu kiezen voor mijn eigen toekomst en alleen verder gaan. En gelukkig worden. Ik kan ook proberen om met hem verder te gaan en die familie los te laten. Loslaten gaat toch niet lukken, zij zoeken mij vanzelf op. Ze sturen stiekem berichten online en huilen dan dat ze het niet zijn? Wie is het dan wel?

Ik denk dat het, het beste is om op te geven. Maar ik hou zoveel van mijn vriend en hij ook zoveel van mij en van onze unborn baby. Wat moet er daarmee gebeuren? Zoveel stress en verdriet om 1 persoon. Een nicht die jaloers op me is. . Ze heeft zelf geen goed leven en probeert daarom de mijne te verpesten.
Ik ben 25 jaar. Ik denk dat ik hem ga moeten laten want ik kan dit echt niet meer aan. Ik ben echt radeloos.

Lieve mensen, ik kan dit niet alleen aan meer. Uw reactie zal ik zeer op prijs stellen. Hoe kom ik uit deze situatie? Ik ben een jonge verdrietige dame. Helpt u mij aub? Het is zo erg dat ik regelmatig denk aan de dood. Misschien heb ik dan rust.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.