Anoniem: Mijn ex heeft ook een intieme video van mij

Lieve FamilieNieuws, ik ben Maya en ik ben 27 jaar. ik loop al een tijdje met dit probleem, maar door dat gedoe van die rappers komt alles bij me naar voren. En ben ik nog banger geworden. Inmiddels ben ik gelukkig met een nieuwe vriend en ik ben in verwachting. Mijn nieuwe vriend Marcel is een hele nette jongen die ik toevallig in de kerk heb ontmoet. Het was iets langer dan een jaar geleden tijdens de feestdagen. Het is niet zo dat we elke zondag naar de kerk gaan, maar zo af en toe gaan we wel naar de kerk. Meestal met zijn oma.
Zijn familie houdt van me ze vinden me een heel net meisje. En dat ben ik ook. Tenminste nu ben ik netjes. Ik heb een verleden. Het is misschien niet zo heel verschrikkelijk, maar mijn ex was echt een bad boy. Terwijl ik studeerde gaf hij me veel geld. Hij gaf mij geld voor sex en ik moest wel eens pakketjes voor hem ‘versturen’. Het was niet echt mijn vriend, maar jij belde me om sex te hebben en daar betaalde hij me dan ook voor. Ik was vrijgezel en vond het niet erg om zo te zijn. Het was makkelijk omdat ik jong was en studeerde. Die relatie duurde ongeveer 4 jaar. Vanaf mijn 19de tot mijn 23ste. Hij was altijd erg bezitterig en bazig het was ook moeilijk om die relatie te stoppen. Maar halleluja maakte hij een andere dame zwanger en dumpte mij toen. Ik was eindelijk van hem af. Hij was echt té jaloers.

Tijdens onze afspraakjes maakte hij altijd foto’s en video’s en ik moest abnormale dingen met hem doen. Ik was jong en dom en ik vond het ook spannend. Niets gebeurde tegen mijn zin dat moet ik wel duidelijk zeggen. Ik geef Raymond niet de schuld van de dingen die we hebben gedaan, ik was geen klein kind.

Maar ik kreeg dus een paar maanden geleden een video van hem binnen via whatsapp. Mijn vriendin had hem mijn nummer gegeven. Ze vroeg het wel eerst aan mij, omdat hij zei dat het dringend was. Ik schrok, ik dacht dat hij me zou zeggen dat hij HIV had. Ik was al pas getest maar je weet toch, als mens schrik je toch.

Hij stuurde me die video zonder iets erbij te zeggen, het kwam binnen vanuit een vreemd nummer. Het was een video die hij helemaal in elkaar heeft gezet. Je ziet hem niet erop maar je ziet mij helemaal. Mijn vriend zat toevallig naast me toen ik hem binnenkreeg. Ik heb de video gelijk gewist. Daarna heb ik nooit wat gehoord. Ik heb ook nooit gereageerd op de video. Dat nummer heb ik geblockt.
Maar sinds die dag loop ik met angst. Ik heb ooit een gesprek gehad met Marcel over eerlijkheid. Dat is voor hem het belangrijkste in onze relatie. Maar ten eerste heb ik hem nooit verteld over deze sex relatie met een badboy. Hij denkt dat ik maar 1 ex heb, terwijl ik er 4 heb. Hij zegt soms ook dat ik zo saai ben in bed. FamilieNieuws ik schaam me echt. Straks komt mijn video bij andere mensen terecht en kan iedereen me zien. Vandaag nog stuurde iemand me een video van een jong meisje dat aan het strippen was. Iedereen stuurt het door. Dat meisje ken ik ook.

Kan ik naar de politie? Wat gaan ze kunnen doen? Weet je, misschien wil hij er verder niets mee doen dus dan zou ik zomaar slapende honden wakker maken. Ik stress echt, en dit is niet goed voor mijn baby. Kunnen jullie mij aub helpen?
Maya

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.
**U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]euws.com en wij publiceren het gratis.