Video: Politie schiet op 30-jarige rover

De politie heeft woensdag vier verdachten aangehouden en in verzekering gesteld, kort na een beroving bij een supermarkt aan de Frederikshoopweg. Het gaat in deze om M.M. (47), D.B. (42), M.K. (23) en O.K. (30).
De verdachten drongen gewapend en gemaskerd het pand binnen en takelden de 60-jarige winkelier zodanig toe met de kolf van een jachtgeweer, dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

De mannen maakten de kast van het camerasysteem buit en probeerden ervandoor te gaan met een voertuig van een klant die voor de supermarkt geparkeerd stond. Het Regio Bijstandsteam reed hen echter ter hoogte van Leiding 22 klem.

De 30-jarige O.K. dacht alsnog te kunnen ontsnappen, maar de politie schoot en raakte hem in zijn benen. Ook hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Twee andere verdachten zagen kans te voet te vluchten, maar werden kort daarna aangehouden door een gemengde eenheid, die de omgeving omsingeld had.
Het gestolen voertuig is in beslag genomen. De politie van Santodorp is bezig met het onderzoek in deze zaak.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.