Video: Royston Drenthe stopt met voetballen


Ooit verliet hij Feyenoord voor een miljoenen transfer naar Real Madrid, maar daar kon hij zijn beloften nooit inlossen. Royston Drenthe maakte vele omzwervingen door Europa, maar heeft nu besloten een punt achter zijn voetballoopbaan te zetten.
De linkspoot bevestigt dat in gesprek met Voetbal International. „Ik ben gestopt met voetballen. Wat als Feyenoord nog belt? Dan zeg ik nee, ik heb mijn keuze gemaakt”, zo bevestigt hij.

Echter heeft hij zat andere plannen. Zo gaat hij zich nu focussen op zijn muziekcarrière. Als rapper Roya2faces bracht hij woensdag al de single Paranoia. In de track zitten diverse verwijzingen naar het voetbal, zo komen Jaap Stam en Zlatan Ibrahimovic voorbij.

Drenthe begon zijn carrière bij Feyenoord en brak echt door dankzij het jeugd Europees kampioenschap in eigen land, dat door Jong Oranje gewonnen werd.
Daardoor legde Real Madrid een bedrag van veertien miljoen euro voor hem neer. Een doorbrak in Madrid kwam er nooit, waarna hij nog speelde in Engeland, Rusland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds afgelopen zomer zat hij zonder contract.
Bron: Metro

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.