Redactie: Over de 53-jarige overleden John Renardus


“Ik was amper een paar uur uit het ziekenhuis toen ik het bericht kreeg dat hij het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld. Dat kwam echt hard aan.”

Gary Ling heeft het moeilijk wanneer hij praat over het heengaan van zijn goede vriend John Renardus. De oud-speler van Lyzecks overleed zondag op 53-jarige leeftijd in het Academisch Ziekenhuis.

Ling, die al jaren een goede band met de familie heeft, was zondag nog op ziekenbezoek. “Zijn overlijden is zeker weten hard bij me aangekomen”, zegt de coach/trainer van Lyzecks, de vereniging waar Renardus niet alleen speler, maar ook trainer/coach van is geweest.

Ook de Surinaamse Volleybalbond heeft jaren kunnen profiteren van de kunde van Renardus. Hij is scheidsrechter geweest. “We verliezen in hem iemand die ons vaak hielp.”

Renardus wordt zaterdagmiddag half zes begraven op Gods Wijngaard aan de Leysweg. Kort daarvoor brengen zijn collega’s van ATV hulde aan hun overleden makker. Renardus was werkzaam op de afdeling Verkoop van ATV en volleybalde in onder meer het Centraal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven (CTSS) voor Telesur.
Hij laat drie kinderen na.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.