Video: 33-jarige Serginho Venloo overleden(Een video van hem geplaatst door zijn nabestaanden op Facebook)

Oud-veldvoetballer en zaalvoetballer, Serginho Venloo, heeft woensdagavond het tijdige met het eeuwige verwisseld. De 33-jarige aanvaller leed al enige tijd aan kanker en verloor uiteindelijk de strijd.
Gedurende zijn voetballoopbaan was Venloo actief bij Transvaal, Pachaam, Randjiet Boys en WBC. In de zaalvoetballerij speelde hij voor Brasur, Styx en Giants. De laatste jaren was hij niet meer actief als voetballer.

 

Het nieuws sloeg in als een bom bij zijn familie en voetbalmaten. Serginho laat een vrouw en zoon van drie jaar achter. Bloedverwanten en voetbalvrienden vonden Venloo een rustig en gezellig persoon.
Rivelinio Venloo, zijn oudere broer, kan het verlies moeilijk verwerken. ‘We waren twee broers en nu ben ik alleen. Hij was een geweldige voetballer en ik was trots op hem en hij op mij.’ Serginho wordt de komende week begraven.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.