Dankbetuiging – Magda Levant


Als we een trapje konden metselen naar de hemel, dan haalden wij u terug

Magda Petronella Levant

Geb. 7-5-1951
Overl. 15-1-2017
Begr. 4 – 2- 2017

Onbeschrijfelijk was de reactie op het heengaan van onze lieve,dierbare en zorgzame moeder /grootmoeder

Magda Petronella Levant

De opkomst bij de dedeoso, uitvaart. De prachtige bloemstukken, de emails en de telefoontjes. Het was overweldigend. Het is voor ons hartverwarmend te ervaren hoe geliefd zij was bij velen van u en hoe Magda werd gewaardeerd

Wij hebben ons in deze moeilijke dagen byzonder gestemd gevoeld en danken hartelijk

Namens ..aretha & maikel riedewald

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.