Anoniem: Ik ben zwanger en hij loopt uit

Lieve FamilieNieuws, ik zit hier met een heleboel emoties. Mijn vriend blijft zeggen dat het door de zwangerschap komt, maar ik vind hem gewoon gemeen.

Ik ben inderdaad niet de liefste vriendin sinds ik zwanger ben hoor, maar ik had gehoopt dat hij het zou snappen. Nee, hij heeft een ander. En hij vindt dat ik hem moet snappen. Want alle mannen gaan vreemd als hun vrouw zwanger is.

Ik ben 31 jaar en 5 maanden zwanger van ons eerste kind. Ik werk in een winkel in Rotterdam en hij is 28 jaar en dit wordt zijn tweede kind.     Hij zegt dat zijn ex ook niet te genieten was toen ze zwanger was. En dat hij gefrustreerd raakte. Tijdens de zwangerschap gingen ze uit elkaar. Hij zegt dat hij toen niet vreemdging. En dat daarom de spanningen zo erg waren dat ze uit elkaar gingen. Ik voel me echt vervelend. Dus het is vreemdgaan of uit elkaar.

Rogier heeft gezegd dat het mijn schuld is dat hij vreemd is gegaan. De hormonen hebben hem doen afkicken van mij. Hij is nooit eerder vreemd gegaan, niet dat ik het weet. Hij zegt ook van niet. Hij zegt dat de relatie die hij nu met die chick heeft puur sexueel is. Ook omdat wij geen seks meer met elkaar hebben. Ik kan het gewoon niet opbrengen. Ik vind hem vies en hij zit denk ik ook niet te wachten op die dikke buik van mij.

Mijn maag draait van het idee dat hij het met een ander doet. Ik moet het accepteren. Hij zegt dat hij meteen ermee stopt als ik bevallen ben. Hij houdt niet van haar. Zij heeft trouwens ook haar man dus het is echt alleen om de seks.

Rogier en ik zijn 5 jaar bij elkaar. Ik snap wel dat hij nu even niet van mij houdt en mij niet aantrekkelijk vindt. Ik baal ook van mezelf maar is het echt normaal dat mannen vreemdgaan als hun vrouw zwanger is? Hij zegt dat het erbij hoort, en dat ik me niet moet stressen.

Wat denken jullie lezers van FamilieNieuws. Is dit normaal? Moet ik dit echt accepteren of moet ik het huis uitgaan. Ik wil niet bij hem weg. Ik wil samen onze zoon opvoeden, en hij wil ook niet dat we uit elkaar gaan. Ik heb hem dat gevraagd. Verder is hij er wel voor me, hij zorgt goed voor me en helpt mij in huis. Maar het vreemdgaan, ik kan daar echt niet mee akkoord gaan. Hij zegt dat het door de hormonen komt en dat het wel overgaat.
Dames is het echt zo, hebben jullie je man ook moeten delen tijdens de zwangerschap en was het daarna weer helemaal normaal? Ik ben bang dat hij die chick nu altijd gaat blijven zien zodra we een probleempje hebben. Waarom doet zij dit eigenlijk? Ik zou graag willen weten wie het is zodat ik haar en haar man kan benaderen. Ik vraag me af of hij het weet. Ik hoop dat jullie wat advies voor me hebben want ik merk dat deze stress niet goed Is voor mijn gezondheid. Alvast bedankt

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Om privacyredenen hebben we de namen en foto’s veranderd