Video: Politie opzoek naar deze manDe politie is op zoek naar mensen die gezien hebben hoe een man met een glas in zijn gezicht werd gestoken. Het slachtoffer liep meerdere snijwonden op waaraan hij door een plastisch chirurg geopereerd moest worden.
Een vriend van het slachtoffer stond op de nacht van zondag 24 op maandag 25 juli met een meisje te praten. Hij sprak haar rond 4.00 uur aan in de Amstelstraat, waar het 25-jarige slachtoffer die nacht zijn verjaardag vierde.
Een onbekende man vloog de vriend van de jarige aan, nadat deze een gesprek aanknoopte met het meisje. Toen het slachtoffer tussenbeide probeerde te komen, greep een tweede onbekende man hem vast en stak hem met een glas in zijn gezicht.


De man moest in het ziekenhuis aan de meerdere steekwonden geopereerd worden door een plastisch chirurg. Desondanks is het letsel deels blijvend.
De politie is nu op zoek naar mensen die eind juli vorig jaar iets hebben gezien van de vechtpartij in het drukbezochte uitgaansgebied. Mensen die meer weten over de mishandeling worden verzocht contact op te nemen.
Bron: nhnieuws.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.