Redactie: Vader van 3 dochters probeerde 7-jarig nichtje te verkrachten

dochter Suriname


Een 7-jarig meisje was dinsdag doodsbang voor haar oom. De oom, de 43-jarige Melvin, moest zich voor de kantonrechter verantwoorden, omdat hij eerder gepoogd heeft zich aan het kind te vergrijpen. Op de strafzitting heeft kantonrechter Rewita Chatterpal meerdere malen geprobeerd om het slachtoffer zover te krijgen om naar de verdachte te kijken.
Het kind bleek zo bang te zijn dat ze weigerde om haar gezicht naar de beklaagdenbank te keren. Hoewel de magistraat uiteindelijk besloot het kind in de raadkamer te horen, is het haar toch niet gelukt om het kind tot praten te krijgen.

Op de vraag wie de verdachte van het kind was, gaf het slachtoffer ook geen antwoord. De oom verklaarde tegenover de rechter dat hij inderdaad gepoogd had het kind thuis bij zijn zus te verkrachten toen zij alleen thuis waren. Hij geeft aan dat hij een fout heeft gemaakt.

“Mi blunder, ik was gewoon mezelf niet”, zei Melvin aan de rechter. Volgens de kantonrechter is het opmerkelijk dat de verdachte drie eigen dochters heeft die ongeveer dezelfde leeftijd hebben als het slachtoffer.
Raadsman Hedley Derby, die de verdachte juridisch bijstaat, wil een psychiatrisch rapport van de verdachte hebben. Deze zaak wordt op 21 maart verder behandeld.
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.