Video: Tumor van 60 kilo weggehaald bij ’dikke man’Een Amerikaan die jarenlang van artsen te horen had gekregen dat hij gewoon dik was, is verlost van een 60 kilo wegende goedaardige tumor in zijn buik.
De 57-jarige Roger Logan uit Mississippi vertelde tegen lokale media dat hij door zijn omvang nauwelijks zijn leunstoel nog verliet. De tumor in zijn buik werd door artsen afgedaan als ’slechts vet’. „Ze zeiden dat het gewoon vet was. Je bent gewoon dik,” aldus Logan. „Het is alsof je drie cementzakken meesleept, die daar de hele dag bungelen.”
Volgens artsen begon de tumor 15 jaar geleden met een ingegroeide haar en groeide het gezwel daarna snel. „Daarvoor was ik gewoon normaal,” zegt Logan.

Uiteindelijk kwam Logan terecht bij Dr. Vipul Dev van het ziekenhuis in Bakersfield, die de tumor wel herkende. Hij verwijderde het gezwel zonder complicaties.
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.