Video: Politie is opzoek naar getuigen moord op 25-jarige Justin Jap TjongDe politie is naarstig op zoek naar een aantal getuigen van de moord op de 25-jarige Justin Jap Tjong. Die werd vorige week doodgeschoten in Osdorp.
Vlak nadat er dinsdagavond 31 januari schoten klonken in de Prof. R. Casimirstraat, renden er meerdere mensen weg. Eén van hen, een man, heeft volgens de politie ‘Help, help’ geroepen naar twee jonge vrouwen die bij een tramhalte stonden.
Met de man heeft de recherche gesproken, maar met de dames nog niet. Zij worden opgeroepen zich te melden.

Ook zoekt de politie een man die rond 22.30 uur zijn vuilnis buiten zette. Ook hij zou hebben gesproken met de ‘Help, help’-roepende man. Verder wordt een lichtkleurige auto onderzocht die wegreed na de moord. Het is niet duidelijk of dit de vluchtauto van de daders was, of gewoon de auto van een getuige. Als een getuige zich herkend als bestuurder van die wagen, dan hoort de recherche dat graag.
‘Lange Justin’
De politie beschrijft hoe Jap Tjong met meerdere kogels om het leven werd gebracht en spreekt van een liquidatie. Rechercheurs zoeken mensen die meer kunnen vertellen over het leven van deze ‘Lange Justin’. ‘Met wie ging hij om? Had hij problemen? Wie weet meer over het motief van zijn dood?’

Het onderzoek is in volle gang. Er komen duikers van Defensie in actie op zoek naar wapens. Ook komt er een ’tekstkar’ voor passantenonderzoek.

Deelt u dit bericht zodat de zaak snel opgelost kan worden!

Bron: AT5

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/02/02/video-25-jarige-justin-jap-tjon-vermoord-amsterdam/
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.