Redactie: Aangereden 20-jarige vernielt auto die hem aanreed


De politie van Lelydorp heeft op vrijdag 27 januari de 20-jarige Zagari K. aangehouden voor vernieling. De wetsdienaren van het ressort kregen een melding van een aanrijding en deden de plek aan voor onderzoek.

Zij troffen de veroorzaker van de aanrijding en de benadeelde Zagari aan. Onderzoek wees uit dat de veroorzaker van de aanrijding twee bromfietsers aanreed door hen geen voorrang te verlenen bij het doorkruisen van de weg waarop zij zich bevonden.
De bromfietsers Zagari kwam te vallen. Hij stond woedend op en sloeg de voorruit van het voertuig van de veroorzaker stuk. De politie was genoodzaakt de bromfietser aan te houden voor vernieling. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.


Het dossier van de aanrijding is opgemaakt en doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. De veroorzaker zal moeten claimen voor de benadeelden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.