Video – Wie is Aiapra Zedjana With“Ga elke uitdaging aan die een positieve bijdrage kan leveren aan jouw leven en een inspiratie zal zijn voor anderen”

Met dit levensmotto ben ik 3rd runner-up Little miss Suriname 2006,
Optimist club Orathorical compatition 2010(2nd runner-up),
4rd Runner-up Clark Accord Schrijf wedstrijd (en ja hoor mijn verhaal is ook gepubliceerd geworden in de proza bundel ‘Het geheim van Ston osso en andere verhalen’),
Best speaking student 2012
en Miss Suriname 2014 geworden.
En wie ben ik?
Aiapra Zedjana With. Geboren op 29 mei 1994 te Paramaribo en student journalistiek op de Academie voor Hoger Kunst en Cultuur Onderwijs.
Positieve uitdagingen geven mijn leven kleur.
Wat is dan een betere uitdaging dan opkomen voor de belangen van de jongeren van Suriname?
Aangezien het Jeugdparlement slechts een inspraak orgaan is ben ik van mening dat belangen van de jeugd het best behandeld kunnen worden als het Nationaal jeugdparlement behalve met de overheid, ook veel meer moet gaan overleggen met NGO’s en andere instanties om samen een bijdrage te leveren aan het oplossen van de problemen waarmee wij als jongeren te kampen hebben.


Het Nationaal Jeugdparlement kan het niet alleen, de overheid kan het ook niet alleen voor ons doen.
We moeten het samen doen met andere instanties, bedrijven en wetenschappers. Dat is de motivatie voor mij geweest om mij kandidaat te stellen voor deze verkiezing.
Een oud gezegde luidt: ”De beste stuurlui staat aan wal”, Suriname, deze jonge dame is bereid om samen met anderen het roer over te nemen. Maar de toestemming daarvoor ligt in jullie handen.
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.