Redactie: moeder schopt kind dood

Een vierjarig meisje in Gaithersburg in de Amerikaanse staat Maryland is overleden nadat ze door haar 20-jarige moeder werd geschopt.
[quads id=1]

Moeder boos omdat ze haar tanden niet had gepoetst

Dit omdat ze haar tanden niet had gepoetst. De moeder zit vast op verdenking van onder meer kindermishandeling. Volgens de politie heeft Iris Hernandez-Rivas toegegeven haar dochtertje Nohely in haar maag te hebben geschopt, zo meldt Fox News.

Moeder zag haar roerloos in de badkamer

De moeder alarmeerde de hulpdiensten toen ze haar dochtertje roerloos in de badkamer aantrof. Daar had ze het kind naartoe gestuurd om een douche te nemen. Waarom ze daarop een uur wachtte voordat ze het alarmnummer belde, is niet bekend.

Hoofdletsel en meerdere kneuzingen

Het meisje kwam in zorgwekkende toestand aan in het ziekenhuis. Daar constateerden de artsen hoofdletsel en diverse kneuzingen. Dat hoofdletsel zou Nohely volgens de moeder hebben opgelopen toen ze na een trap in haar maag met haar hoofd tegen de wand klapte.

Zelfs aframmelingen met de riem

De kneuzingen waren van eerder datum en het gevolg van een aframmeling met een riem.
[quads id=1]
Autopsie moet uitwijzen wat de exacte doodsoorzaak is. Dat zou kunnen leiden tot zwaardere aanklachten tegen de moeder.
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.