Redactie: Echtpaar Guillard – Mase 50 jaar getrouwd


Het echtpaar, GUILLARD – MASE vierde op donderdag 26 januari 2017 hun 50 jarig huwelijk in het ressort LATOUR.

Dhr. GUILLARD is gepensioneerde van Bruynzeel waar hij vanaf zijn 18e jaar was begonnen met werken op de afdeling Triplex en heeft als hobby voetballen.

Mevr. GUILLARD – MASE was interieur verzorgster bij verschillende mensen en houdt van leuke wandelingetjes. Het echtpaar heeft vijf (5) kinderen en daar zijn zij heel erg trots op dat ze waardige burgers zijn geworden in de maatschappij.


Het echtpaar geeft aan dat de sleutel voor een goed huwelijk en gezinsleven is, een goede communicatie met elkaar hebben en van elkaar verdragen. Zo hebben zij hun bootje varende gehouden. Deze dag vierde het echtpaar samen met de familie, vrienden en kennissen.
Namens de President van de Republiek Suriname mocht het echtpaar uit handen van de Districtscommissaris van Paramaribo Zuidwest dhr. M Nerkust de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.
Bron: BIC Paramaribo Zuidwest
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.