Redactie: 77-jarige vermiste man werd gegijzeld door een 59-jarige


Hemradj S. (59) is aangehouden door de recherche van regio Paramaribo. Hij hield een 77-jarige man gegijzeld. De verdachte verklaarde tegenover de politie uit wraak de bejaarde man, die hem in schulden zou hebben gestort, te hebben gegijzeld.

Een familielid van het slachtoffer deed op het politiebureau Munder aangifte van vermissing van de 77-jarige man. Het onderzoek werd overgedragen aan de recherche van Paramaribo, meldt de afdeling Public Relations van de politie.


(Voorbeeld foto)

De ondernemer Hemradj S. kwam in beeld. Vrijdag werd er een inval gedaan bij de verdachte thuis. Het slachtoffer werd aan een stoel gebonden aangetroffen in de woning. Hij werd door de wetsdienaren uit zijn benarde positie bevrijd.
Hemradj S. die zich ook ter plaatse bevond, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.