Binnengekomen: Vader overleden Soerokarijo Chivaro wist van niets


In de dagbladen stond een paar weken terug dat de 25-jarige Arvin B, de veroorzaker van het dodelijk ongeluk waarbij 17-jarige Marvin Soekorijo overleed, voor 3 jaar de gevangenis in moet. We kregen een bericht binnen over de vader van de overleden jongen.

Meneer Soerkarijo was helemaal niet op de hoogte was van de rechtszaak. Ook was de politie niet de eerste die hem meldde dat zijn zoon het leven had gelaten op die bewuste 11 oktober 2015.

Lees hier wat hij zelf schreef op Facebook:

Ik, Soerokarijo Haq Soekardie, Marvin vader van Soerokarijo Chivaro (nu wijlen). Heb het nu mogen lezen in de krant van zaterdag 21 januari 2017 dat is gestuurd door mijn tante. Ja ik als vader van het slachtoffer was niet op de hoogte van de rechtszaak , ik vind het erg …
Zo ook toen het geval van de aanrijding van zondag 11 oktober 2015. Ik kreeg het trieste bericht van zijn vrienden toen ik in het ziekenhuis lag. Maar niet van de Politie ..erg tog..

Wij willen van jullie weten wat jullie hiervan vinden? Hoort de familie als eerste de nabestaanden te melden, of is dat bijna onmogelijk nu met al die nieuwspages op social media. Soms weet de buurman het eerder dan de familie zelf. Is dat tegen te houden?

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.