Redactie: Kennen jullie Gianinni Semedo Moreira?


Gianinni Semedo Moreira, de danser met Surinaamse roots, danst vandaag samen met collega-professionals op het podium bij een optreden van Lady Gaga tijdens de Super Bowl, het grootste evenement van de National Football League (NFL) in de Verenigde Staten.
De 28-jarige danser, die ruim vijf jaar geleden internationaal is doorgebroken, kreeg december 2016 een telefoontje van het management team van Lady Gaga of hij beschikbaar was. “Ik wist niet waar het over ging, maar dat vond ik ook niet belangrijk om te weten. Ik zei meteen ja en vervolgens kreeg ik te horen dat het ging om het dansen tijdens de finale van de Super Bowl.”

Gianinni is erg blij met deze kans want dansen tijdens de Super Bowl is een grote eer. “We hebben nu al twee weken gerepeteerd in Los Angeles en maandag zijn wij naar Texas gevlogen. Het stadion is enorm groot en het was een spannend moment.”

De Super Bowl is het grootste eendaagse sportevenement ter wereld en een van de best bekeken sportevenementen met meer dan 115 miljoen kijkers wereldwijd. “Bedrijven zoals Coca-Cola betalen miljoenen voor een dertig seconde durende commercial”, onderstreept Gianinni.

Gianinni’s moeder Gloria Bottse, die geboren en getogen is in Suriname, is trots. “Hij is een danser van wereldniveau die op eigen kracht is doorgebroken en het ondenkbare waar heeft gemaakt.”

Na zijn doorbraak bij So You Think You Can Dance in Nederland verhuisde Gianinni naar de Verenigde Staten. Inmiddels woont hij al zeven jaar in Los Angeles en is getrouwd met de Italiaanse danseres Cristina Piemonte.

Het danskoppel werkt samen hard aan hun carrière.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.