Before en After: Quinana is 54 kilo afgevallen – succesvol afvallen

Toen Quinana er achter dat ze door een klein stukje lopen al buiten adem raakte en pijn in haar rug kreeg, realiseerde ze dat het tijd was voor een verandering.

Ze veranderde van eetgewoonte en ging naar de sportschool. twee en en half jaar later is ze in totaal bijna 55 kilo kwijt. Lees hieronder haar verhaal:

Ik heb geen idee hoeveel ik woog op die before-foto, maar toen ik diezelfde foto 2 en en half jaar geleden zag wist ik meteen dat het tijd was om iets te doen. Ik heb niet meteen alles veranderd. Pas weken later begon ik te lopen met de studenten op school. Ik was zo verschrikkelijk buiten adem en mijn rug deed echt pijn dus ik moest echt iets doen.

Ik wilde weten hoeveel ik woog dus ik ging naar de dokter voor een check-up. Ik woog 166 kilo. Ik schaamde me verschrikkelijk. Ik ben meteen naar huis gegaan en ben op bed gaan liggen huilen. De volgende dag heb ik mij aangesloten bij een groep met wie je een afslankprogramma volgt. Met een personal trainer. Dat was in mei 2014. Het is nu januari 2017 en ik heb nog steeds dezelfde trainer.

In het begin deed ik vooral veel HITT trainingen. Daardoor ben ik het meeste gewicht kwijtgeraakt. Nu hou ik me meer bezig met kracht training.

Naast het trainen was ik begonnen met Herbalife. Ik at ook geen fabriekseten meer, geen brood, geen snoepjes. Geen koolhydraten.  In het begin was ik meer gefocust op het tellen van calorieën, maar daarna ging ik al heel snel over op een laag koolhydraat dieet. Het dieet dat ik deed heet ketodiet. De resultaten zijn echt verbluffend. Je moet je wel houden aan het maximale aantal koolhydraten van 20 gram per dag. Ik eet veel kip en vis en heel af en toe rundvlees.

Ik ben supertrots dat ik jullie kan zeggen dat ik inmiddels 54 kilo’s kwijt ben. ik voel me echt zo goed. En ik zie er ook fantastisch uit. Samen met de afslankclub is het mij gelukt. Als groep zijn we niet alleen bezig met afvallen, maar je wordt ook elkaars vriend en zo steun je elkaar met alles. En we hebben een hoop lol samen. Ik zou graag nog een kilootje of 25 willen afvallen. Ik weet dat het mij gaat lukken. Ik moet gewoon even terugdenken aan hoe ik eruit zag. Dat geeft mij die extra motivatie om door te gaan.

Belangrijk bij het afvallen is dat je moet kijken wat bij je past. Je moet kijken wat voor jou gaat werken. Veel mensen gaan negatief zijn en je levensstijl afkraken. Maar gelukkig ben ik niet afgegaan op hun ervaringen maar op die van mezelf.  Mijn advies aan de mensen die ook willen afvallen: Geef niet op. Bedenk waarvoor je het doet, en hou dat vast. Succes

Ik ben ook te volgen op Instagram: @Qdharris31