Redactie: Auto van Brunswijk gestolen door eigen zoon?

Pascal v G., de zoon van AC/Abop-assembleelid Ronnie Brunswijk, werd donderdagavond opgepakt wegens diefstal en oplichting.

Zijn vader Ronnie Brunswijk deed onlangs aangifte op politiepost Geyersvlijt van diefstal van zijn voertuig. De politie had in verband met het onderzoek een algo-bericht gelanceerd.

Behalve dit feit wordt aan de verdachte ook oplichting verweten. Hij heeft op Latour een winkelier opgelicht voor een geldbedrag van SRD 6000.

De verdachte hield de winkelier voor dat zijn vader Brunswijk het geld nodig had. Op deze listige wijze werd de winkelier opgelicht. Een alerte politieman signaleerde het gestolen voertuig van Brunswijk aan de Kwattaweg dichtbij een casino.

Met medewerking van politie Munder en Regio Bijstandsteam werd de verdachte Pascal ter plaatse aangehouden. Politie Munder heeft de verdachte in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek is overgedragen aan recherche Geyersvlijt.

In 2014 werd zoon Pascal voor 4 maanden celstraf veroordeeld voor het stelen van geld uit de auto van zijn vader. Toen deed Brunswijk aangifte voor een gestolen bedrag van US$ 30.000. Echter, Pascal beweerde slechts US$ 7.800 gestolen te hebben. Dat bedrag werd toen ook op hem aangetroffen bij zijn aanhouding.


Bron: DBS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.