Video: Zou borstvoeding in het openbaar verboden moeten worden?


Bekijk hierboven een video over borstvoeding in het openbaar. Het zou normaal moeten zijn, maar is het zo normaal? De 1 vindt het natuurlijk en het hoort gewoon zo, de ander vindt het absoluut niet kunnen en vindt zelfs dat deze mensen een boete moeten krijgen. Wij van FamilieNieuws horen graag hoe jullie daarmee om zouden gaan. De vraag is dan ook: Wat vinden jullie van borstvoeding in het openbaar?
In Nederland kreeg een vrouw die borstvoeding gaf in de trein ’gatver’ naar haar hoofd geslingerd door twee passerende meiden. Ze was hier verbolgen over, omdat haar kind nou eenmaal honger had en het anders op een krijsen zou zetten. Dat is nog vervelender voor de medepassagiers, was onder andere haar redenatie.

“In Suriname heb ik een vrouw lopend borstvoeding zien geven. Gewoon in de Domineestraat. Dat vind ik echt niet kunnen.” Dit is een reactie van 1 van onze bezoekers. En ander zegt weer: “Wat een onzin om je borsten te bedekken tijdens het voeden. We hebben als vrouw borsten gekregen om te voeden. Wij gaan toch ook ons hoofd niet bedekken als we uit een bord eten.”

Wat denken jullie: Zou het verboden moeten worden? Of moeten we rekening houden met mensen die er niet tegen kunnen? Wat vinden jullie ervan als iemand met borsten helemaal bloot in het openbaar haar kind voedt. Moet dat kunnen of niet? Wij horen het graag.
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.