Anoniem: Mijn zus kroit haar man

Ik weet niet eens of kroien een werkwoord is, maar mijn zus houdt zich bezig met dit soort praktijken. Ik geloofde er echt nooit in maar ik zie dat het werkt.

Ik had een paar weken terug problemen met mijn vriendje en ik nam mijn zus Marscha in vertrouwen. Zij en haar man hebben een hele leuke relatie. Hij doet alles voor haar en hij loopt achter haar aan als een hondje. Hij doet precies wat elke vrouw zou willen. Maar dat was niet altijd zo.

Vroeger sloeg hij haar en zelfs een keertje toen ze zwanger was, ze heeft dat kindje toen verloren. Hij liep ook uit. Net zoals mijn vriendje. En ineens was hij rustig geworden. Maar niet zomaar. Mijn zus is naar een dame geweest. Ze heeft allemaal rituelen gedaan en opofferingen. Wat precies wil ze me niet zeggen maar ze heeft hem gekroit.

Ik zie zelf met mijn eigen ogen dat het heeft gewerkt. Hij is zo rustig geworden. Zoals ik al zei, hij is nu de ideale man.

Mijn zus heeft me het telefoonnummer van die vrouw gegeven. Uit nieuwsgierigheid ben ik gegaan met mijn zus. Ik ben geschrokken. Die opofferingen die je moet doen en die dingen die je moet opgeven voor een goede relatie, dat zie ik niet zitten. En dat geld. Die dame vroeg ook nog euro’s. Ik ben ook een beetje bang geworden voor mijn zus. Ze is vreselijk ver gegaan om haar man te behouden.

Ik zie ze niet meer als een gelukkig stel, ik denk dat mijn zus een gefrustreerde vrouw is. En mijn zwager vind ik zielig. Over 3 maanden gaan ze trouwen. Mijn zus regelt alles maar ik kijk naar haar en ik vind haar slecht.

Ik heb geprobeerd om met haar te praten maar ze zegt me dat dit de enige manier is om een man voor jezelf te houden. Ze zegt dat zoveel vrouwen het doen en dat ze nu gelukkig zijn. Ik ben nog steeds niet gelukkig met mijn vriend. We hebben echt alleen maar problemen maar dit soort dingen zijn toch niet het antwoord.

Het zijn duivelse praktijken. Door het bezoek aan die vrouw ben ik veel mensen gaan wantrouwen. Ik vertrouw niemand. Mijn zus is een heks. Echt letterlijk een heks. Soms doet ze bepaalde rituelen thuis. Echt eng.

Ik kan dit niet aan mijn moeder vertellen, ze is in de kerk en dit gaat haar dood betekenen. Maar kan ik mijn zus tegenhouden? Moet ik het haar man vertellen of moet ik me er gewoon buiten houden? Ik vind het moeilijk.

Ik ben ook goed op zijn zus, ze gaat het erg vinden als ze weet wat mijn zus met haar broer doet. Wat is jullie advies? Mijn vriendje die ga ik gewoon laten hoor. Ik ga echt geen euro’s betalen om hem rustig te maken. Alvast bedankt.
Leonie

-Om privacyredenen gebruiken we voorbeeldfoto’s en hebben we de namen in het verhaal veranderd-
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.