Video: Beyoncé krijgt een tweelingBeyoncé is in verwachting van een tweeling. Al snel na de geboorte van haar eerste kindje Blue Ivy gaan er geruchten dat ze weer zwanger zou zijn.
De 35-jarige zangeres bevestigt het nieuws op Instagram.

“We willen graag onze liefde en geluk delen. We zijn tweemaal gezegend”, schrijft Beyoncé bij het bericht. “We zijn ontzettend dankbaar dat onze familie wordt uitgebreid met twee, en we willen iedereen bedanken voor hun support.”

De foto, waarop de zangeres poseert met blote buik, werd binnen twintig minuten meer dan een miljoen keer geliked.

Beyoncé en haar man Jay Z hebben al een dochter, de vijfjarige Blue Ivy. De twee trouwden in 2008 en haalden diverse keren het nieuws vanwege vermeende affaires van Jay Z.


Wat de zwangerschap voor haar optreden bij Coachella betekent is nog onduidelijk. Beyoncé zou als één van de hoofdacts optreden bij het festival, dat één van de grootste is van Amerika.

Kenners schatten op basis van de foto dat de zangeres zo’n vier tot vijf maanden zwanger is. Dat zou betekenen dat wanneer het festival plaatsvindt, halverwege april, Beyoncé hoogzwanger zal zijn.

In de agenda van de zangeres staan zover bekend verder geen optredens gepland. In oktober eindigde ze haar Formation World Tour, die in juli de Amsterdam Arena aandeed.
nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.