Video: Uitzending Opsporing Verzocht: Moord 28-jarige Rosleny Magdalena


De Amsterdamse recherche is druk met uitzoeken van de vele tips die zijn binnengekomen na de uitzending van Opsporing Verzocht over de moord op Rosleny Magdalena uit Amsterdam Zuidoost. Dinsdag besteden zowel Hart van Nederland als Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.

In die uitzending waren bewakingsbeeld te zien met daarop een verdachte persoon op een fiets in regenkleding, die Rosleny opwachtte en achtervolgde vlak voor haar dood. Ze werd 17 december neergeschoten nadat ze haar dochtertje naar school had gebracht. Ze overleed later aan haar verwondingen.
Volgens Esther Izaks van de Amsterdamse politie zijn er goede tips binnengekomen over de regenkleding van de verdachte persoon. Ook hebben zich buurtbewoners gemeld met informatie.

Hoe gaat het met haar dochtertje? Dat is een veel gestelde vraag die wij binnenkrijgen via FamilieNieuws. Het dochtertje van Rosleny woont inmiddels bij een familielid. Dat gaat goed en het gaat ook goed met het meisje, voor zo ver mogelijk. Want het blijft natuurlijk vreselijk dat een meisje van 6 jaar opeens haar moeder kwijt is.

Het motief voor dit schietincident is nog steeds onduidelijk. De politie houdt er nog steeds rekening mee dat het om iets puur persoonlijks ging en dat het een bekende van haar is geweest. Maar wat er dan voor conflict speelde is onbekend.
Informatie over haar en mogelijke aanleidingen is dan ook nog altijd welkom. Daarom vragen wij u wederom om dit bericht zoveel moge;ijk te delen met jullie vrienden op Facebook. Door de Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam is er een bedrag van 15.000 euro gereserveerd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.
Bron: Hart van Nederland en Opsporing Verzocht

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.