Redactie: Vermiste 20-jarige Clarissa Boldewijn overleden


Het ontzielde lichaam van de vermiste Clarissa Raisa Boldewijn (20) is dinsdagochtend door een onderzoeksteam van de politie opgegraven in een zijweg tussen mast 47 en 48 van de Afobakaweg in Para.

Haar lichaam verkeerde al in vergevorderde staat van ontbinding.

Dit wordt door de politie bevestigd.

Clarissa werd op 24 januari door haar familie als vermist opgegeven. Het voertuig dat zij op de dag van haar verdwijning reed werd uitgebrand langs de Groenhard gevonden.

De redactie verneemt dat er maandagavond persoonlijke spullen zoals een pruik en gouden sieraden langs de weg waren gevonden door een voorbijganger die de politie daarvan op de hoogte stelde. Omdat het al donker werd, kon het ingestelde onderzoek niet worden afgerond. Dinsdagochtend werd het onderzoek voorgezet door een speciaal onderzoeksteam waarbij tot ruim tien kilometer in de zijweg werd uitgekamd. Het team stuitte op een gegeven moment op zacht zand; daar werd het graafwerk werd gestart en is het lichaam van de vermiste Clarissa ontdekt.

De familie van Clarissa identificeren het lijk positief dat in belang van het onderzoek in beslag is genomen. Er is een verdachte in deze zaak aangehouden en in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.
Bron: DWT**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.