Redactie: Lichaam van vrouwspersoon gevonden.

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen te Afobakaweg
De politie van Paranam heeft dinsdagmiddag het lijk van een vrouwspersoon aangetroffen aan de Afobakaweg tussen mast 47 en 48. Het is vandaag precies acht dagen dat de 20-jarige Clarissa Boldewijn wordt vermist.
[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat het lijk, welke in verre staat van ontbinding verkeerde, van dit vermiste slachtoffer is. Het lijk is voor identificatie en vaststelling van de doodsoorzaak in beslaggenomen. Clarissa wordt sinds maandag 23 januari vermist.

Zij is op die bewuste morgen omstreeks 08.00 uur van huis vertrokken in het voertuig van haar moeder. Het bedoeld voertuig werd een dag later aan de Groenhartweg terug gevonden. De wagen was uitgebrand. D

De afdeling Kapitale Delicten heeft in verband met het onderzoek in deze zaak op donderdag 26 januari de 33-jarige Jonathan L. aangehouden.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.