Video: President Bouterse NIET ernstig ziekDe geruchten over een ernstige zieke president Desi Bouterse die reeds enkele dagen hoogtij vieren, zijn niet juist. Dit heeft het staatshoofd gisteren persoonlijk aangegeven tijdens de opo yari-viering van de politieke partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP).

Gezegd werd dat de president in kritieke toestand ligt in een Cubaans hospitaal. “Ala soort sani deng e begi gi mi; mi e wins deng koloku,” aldus Bouterse. Het staatshoofd legde uit dat zijn minieme aanwezigheid in het publiek niets te maken heeft met ziekte. Hij deelde mee dat hij het druk heeft met het besturen van het land.

President Bouterse aan het woord tijdens de opo yari-viering van de BEP. Foto: Suriname Herald

“A moeilijk; a no grap me meki,” zei Bouterse. Hij beaamde dat de huidige situatie van het land heel zorgwekkend is. Echter, hij is ervan overtuigd dat het volk eruit komt, indien het samen optrekt in de moeilijke tijden.
Bouterse riep het publiek op, om in elkaar te blijven geloven en in het land. Hij legde uit dat de hele wereld het moeilijk heeft. Het staatshoofd benadrukte dat alleen door hard werken de gemeenschap de moeilijke tijden zal kunnen doorstaan.
Bron: Actionnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.