Redactie: 16-jarige jat telefoon van voorbijganger

politie Paramaribo


De politie van Bureau Nieuwe Haven kreeg op dinsdag 24 januari via de Centrale Meldkamer de melding van een beroving aan de Passiebloemstraat/ hoek Margrietstraat waarbij een verdachte is aangehouden.

De wetsdienaren troffen ter plaatse een slachtoffer van wie het mobiele toestel was weggerukt en de 16-jarige verdachte Gavin L. die door een lid van Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) is aangehouden aan.
Gavin bevond zich in de omgeving van de beroving met nog twee andere kompanen. Bij het naderen van het slachtoffer heeft een hunner het mobiele toestel uit handen van hem gerukt. De BBS’er die het geval op merkte, zette gelijk de achtervolging in. Het gelukte hem om Gavin aan te houden.

De twee kompanen zagen kans om weg te komen. Gavin is overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.