Redactie: Overleden Nigeriaanse man laat 130 vrouwen en 200 kinderen achterEen Nigeriaan die met zeker 130 vrouwen trouwde, is op 93-jarige leeftijd overleden. De voormalige moslimprediker laat meer dan tweehonderd kinderen achter.
Mohammed Bello Abubakar, die ook bekendstond als Baba Masaba, overleed in zijn huis na een kort ziekbed. Een enorme menigte woonde zondag zijn begrafenis bij.
De BBC zocht de superpolygamist in 2008 op toen hij volop aandacht kreeg van de media. (Zie filmpje hierboven) Destijds had hij 86 vrouwen, maar dat aantal zou zijn gestegen tot 130 op het moment van zijn overlijden.

Een aantal vrouwen was naar hem gekomen voor hulp, omdat ze ziek waren. „Ik ga niet naar hen op zoek, ze komen naar mij”, zei hij. Waarbij hij ervan uitging dat het een vraag van God was om met hen te trouwen.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.