Overleden – Thom Imanuel op 99-jarige leeftijd


Heen gegaan maar nooit vergeten

Ofschoon je het ziet aankomen, dat oom Thom Imanuel langzaam maar zeker ons zal verlaten, is de realiteit heel iets anders. Hij heeft een welbesteed leven gehad en was de spil in de familie. Oom Thom zou op 23 september zijn 100ste verjaardag vieren. De crematie heeft op vrijdag 27 januari plaatsgevonden in de Koningskerk te Amsterdam-Oost. Tevens werd er een rouwdienst gehouden in de Saronkerk te Suriname.

Lieve oom,
Sribi switi.

Thomas Harvey Imanuel

Geboren Nickerie 23-9-1917
Overleden Amsterdam 21-1-2017
 

Namens de nabestaanden:
Familie Fredison-Dulder-Imanuel


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.