Redactie: 20-jarige snijdt penis van vriendje eraf

Een 20-jarige vrouw in het noordoosten van India was zo boos toen ze te horen kregen dat haar 23-jarige vriendje werd uitgehuwelijkt, dat ze besloot om zijn penis eraf te snijden met een sikkel.

De vrouw had haar vriendje geblinddoekt toen ze hem van zijn penis ontdeed. Vervolgens liep ze met het geslachtsdeel in de hand de straat op.

Het koppel had al vier jaar een relatie maar de man werd tegen zijn zin in door zijn ouders uitgehuwelijkt aan een andere dame. Toen de man het slechte nieuws aan zijn vriendin vertelde, besloot ze om ervoor te zorgen dat niemand meer met hem naar bed kon.

De vrouw lokte het vriendje naar haar huis in Naugawan Darshan Singh toe om de liefde te bedrijven. Ze voorzag hem van een blinddoek en besloot om vervolgens met een sikkel uit te halen en weg te lopen.
De ouders van de man troffen hem zwaargewond aan. Hij werd snel naar het ziekenhuis gebracht waar hij in eerste instantie zei dat hij dit zichzelf had aangedaan.
Al snel werd de verminkte penis teruggevonden, maar deze kan hoogstwaarschijnlijk niet meer worden teruggezet. De snijdende vrouw is gearresteerd, aldus de Daily Mail. Ze wordt verdacht van moord.
Bron: Telegraaf

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.