Binnengekomen: Hebben de leerkrachten het echt zo zwaar?

Dat is de vraag die een bezorgde burger stelt. Lees hier de brief die wij hebben ontvangen:

Hallo FamilieNieuws, Na de stakingen van de afgelopen dagen van de onderwijzers, is vrijwel een ieder er mee eens dat deze groep beter gewaardeerd moet worden vanwege de aard van hun beroep, niet dat anderen minder waard zijn, en dat zeg ik ook niet, maar het is de mening van de onderwijzers.
Ik heb deze groep ook gevolgd op Social media, en er wordt bijna elke dag na afloop van hun staking een feestje gehouden met uiteten. Ik kan de foto’s etc etc bekijken via FB


(Foto BVL)

Ik vraag me nu af of ze niet overdrijven dat ze NIET uitkomen met hun salaris? Want je gaat 10 keer nadenken als je momenteel niet uitkomt met je geld. Hun “na stakings activeiten” lijken meer op een feestje dan op een ernstige zaak. Ik keur het niet af maar wanneer ik dat zie, komen de vragen automatisch in me op. Bedankt dat ik hier mijn bedenkingen mocht delen. Deelt u het aub met de lezers. Ik wil weten wat zij ervan vinden. En wellicht kunnen ook onderwijzers hierop reageren.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.