Redatie: Moeder Marcia over de verdwijning van Clarissa Boldewijn

Marcia : “Ik verwacht mijn dochter terug te zien”, zegt Marcia,  moeder van de twintigjarige universiteitsstudente Clarissa Boldewijn die sinds maandag vermist wordt. Ze is die ochtend met de auto van haar moeder van huis, in de omgeving Zorg en Hoop, vertrokken om naar school te gaan en is nog steeds niet terecht.

Moeder Marcia

[quads id=1]
De auto is dinsdagmorgen uitgebrand aangetroffen langs de Groenhartweg te Para. Dit zou voor Marcia genoeg reden moeten zijn om voor het ergste te vrezen, maar ze probeert zichzelf moed in te spreken om daar niet aan te denken.

Ik ben kapot

Het kost de krant heel veel moeite om de woorden uit haar te krijgen. Hoewel het een telefonisch gesprek is, is haar ongerustheid voelbaar. “Wanneer de avond aanbreekt, ben ik helemaal kapot.”
[quads id=1]

Aangifte gedaan

Toen het tijdstip waarop Clarissa normaal verwacht werd verstreek, begon haar familie zich ongerust te maken. Dinsdag is er aangifte van vermissing gedaan bij de politie. Clarissa is het vierde kind uit een gezin van vijf. Van mensen die haar van dichtbij kennen, wordt vernomen dat ze een rustige type is dat serieus omgaat met haar studie.

[quads id=1]

Geen idee

Moeder heeft totaal geen idee waar haar dochter is en weet ook niet wat gebeurd kan zijn. Ze heeft foto’s geplaatst op Facebook in de hoop dat haar dochter ongedeerd terug wordt gevonden. De afdeling Public Relations van de politie had woensdagmiddag nog niet alle gegevens rondom dit geval verzameld.

Meer innformatie

Verwacht wordt dat er donderdag meer informatie beschikbaar zal zijn. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Bron: DWT
Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/01/25/redactie-informatie-omtrent-auto-vermiste-clarissa-boldewijn/

https://www.familienieuws.com/2017/01/25/vermist-clarissa-boldewijn-auto-totaal-verbrand-aangetroffen/

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.