Redactie: Rosebel Gold Mines stopt $200.000 in Huize Tyltyl


Huize Tyltyl is volledig gerenoveerd. De totale investering van de renovatie bedraagt ruim USD 200.000. De oplevering vond vandaag plaats. Rosebel Gold Mines NV heeft de renovatie op verzoek van de directie van Stichting Huize Tyltyl gefinancierd.

Huize Tyltyl is een internaat dat onderdak biedt aan kinderen met een lichamelijke beperking. De stichting heeft als doel om kinderen met een lichamelijke beperking in een huiselijke omgeving onderdak te bieden om hen in de gelegenheid te stellen aangepast onderwijs en therapie te volgen.

Momenteel biedt de opvanginstelling huisvesting en verzorging aan 26 kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot en met 17 jaar.

Bekijkt u hierboven de video waarin de Voorzitter van Huize Tyltyl Dhr. Glenn Sedney vertelt over Huize Tyltyl. President & CEO IAMGOLD Dhr. Steve Letwin doet ook een woordje en samen met de directrice van Huize Tyltyl “knippen ze het lint door”.

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.