Redactie: 31-jarige Sharief aangehouden voor diefstal

politie Paramaribo

De 31-jarige Sharief L. is maandag aangehouden, wegens diefstal. De politie van Uitvlugt ging af op een melding, dat er verdachte personen waren gesignaleerd in de buurt van de Henkielaan in Uitvlugt.

De agenten deden de plek aan en troffen een wachter aan, die vervolgens verklaarde dat hij bezig was met een controle ronde. Op datzelfde moment zag hij iets verdachts. De bestuurder van een onbekend voertuig reed zijn kant op, maar hield plotseling stil waarna de koplampen werden gedoofd. Kort daarna stapten twee mannen uit, die vervolgens naar een stilstaand voertuig toeliepen.

Voor de komst van de politie had het tweetal de plek te voet verlaten. Uit nader onderzoek is gebleken dat de autoramen waren ingeslagen. Door het lawaai werd de moeder van de eigenaar van de auto wakker. Later bleek dat er diverse privéspullen die op de achterbank lagen, waren weggenomen. Tijdens een surveillance is L. staande gehouden. Hij had een tas met daarin een tank met brandstof bij zich.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is L. in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de andere verdachte wordt gewerkt. Het voertuig is in beslag genomen.
**
Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.