Bekendmaking: Oproep aan bromfietsbestuurders

bromfiets Suriname

Tijdens verschillende verkeerscontroles van de politie van het Ressort Centrum hebben bromfietsbestuurders die geen bescheiden van het voertuig konden overleggen de bromfietsen achtergelaten met de mededeling dat zij zich met de bescheiden zouden aanmelden om aan te kunnen tonen dat zij de eigenaar/houder van de voertuigen zijn. De bestuurders zijn echter nimmer verschenen.

Op het politie bureau zijn sedert augustus 2016 een groot aantal bromfietsen opgeslagen.
Van een groot deel is het frame-/ motornummer er vanaf geslepen( gevijld), waardoor het niet meer leesbaar is.
De politie van het ressort Centrum doet een oproep aan een ieder die het vermoeden heeft dat zijn/haar bromfiets mogelijk in dit aantal kan voorkomen om zich met de bescheiden of een aan te melden op het politie bureau. U wordt in de gelegenheid gesteld om de bromfietsen te bezichtigen.

Dit kan van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.00 uur tot en met 14.00 uur.
Plaats: Ressort Centrum, politie bureau Keizerstraat.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.